Inget tredje tempel. Nej. Templet är våra hjärtan

 


ANTI-Kristliga tider? JA. 

Jag är ingen journalist eller allvetare eller högt själv-uppsatt predikant, men jag vet vilka tider vi lever i och det är mycket viktigt att vi alla vet VAR vi står i allt detta och att JESUS kommer först!


INGET TREDJE TEMPEL KOMMER ATT BYGGAS, SE TEXT: EFESIERBREVET 2: 19-22 säger: 19 Därför är ni inte längre gäster och främlingar, utan medborgare med de heliga och medlemmar i Guds familj. 20 Ni är uppbyggda på apostlarnas och profeternas grund, där hörnstenen är Kristus Jesus själv. 21 I honom fogas hela byggnaden samman och växer upp till ett heligt tempel i Herren, 22 och i honom blir också ni sammanbyggda till en boning åt Gud genom Anden. / Det kommer ett FALSKT TEMPEL, som redan finns klart ATT SÄTTAS UPP!

Matteus 24:24 Falska messias-gestalter och falska profeter ska träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt bedra även de utvalda. 


ANTIKRIST, Börja gärna fundera över Vem, ….. är den eller det fula…Gud lär oss att lita på JESUS i allt, se hur tiden är nu. Fler videos kommer här.

 Det är templet i vårt inre de vill ta bort, och då kan det bli ett fejkat tempel för dem som inte är vakna. Låt oss vara vakna och se vad bibeln säger… som i videon här. Ska se mer av honom för han har rätt i detta. Hälsn Maria, G v dFoto Maria


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att tro och att vänta och att känna JESUS och hans styrka och kärlek

VAD är tunga bördor?

JESUS föddes INTE på 'jul'. Se artikel o video