LITA på HERREN, Walk by Faith

*
* -Lita på HERREN. Det kan vara svårt för många nu i dessa tider att förstå att JESUS finns för oss alla, för den som tvivlar, och /eller för den som inte vet vem HAN är. Det som sker nu är svårt och mycket underligt för många. Att vi som troende VET att detta är början till slutet och början till en ny början som Gud lovat oss, det är mäktigt och stort. Så stort det är att vara med HERREN och VETA att HAN gör allt väl för oss. *
*
_______________________ -Han och bara Han kan hjälpa människan. Människan har det inte lätt och svårigheterna och även glädjen som kommer framöver kommer att vara både grymma och otroliga. Det kommer att ske både under och mirakel på olika vis som vi inte förstår nu, men sedan i den sista tiden. JESUS kommer tillbaka EFTER VEDERMÖDAN och hämtar dem som är hans. Människor kommer att komma till tro och många kommer att bli räddade.
*
Apg 11:21 Och Herrens hand var med dem, och ett stort antal kom till tro och omvände sig till Herren. Jes 59:1 Se, Herrens hand är inte för kort för att frälsa, hans öra är inte för dövt för att höra. 2 Kor 3:4 En sådan tillit till Gud har vi genom Kristus. 1 Joh 5:14 Och den tilliten har vi till honom, att om vi ber om något efter hans vilja så hör han oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att tro och att vänta och att känna JESUS och hans styrka och kärlek

VAD är tunga bördor?

JESUS föddes INTE på 'jul'. Se artikel o video